Termeni și Condiții

Site-ul https://drmitrulescu.ro este deținut de SC CHIRURGIA MÂINII SRL, societate comercială care functionează conform legislației române în domeniul sau de activitate având numărul de înregistrare J18/708/13.05.2019 la O.R.C. și codul fiscal 41103984. Sediul societății este în Str. Iosif Keber nr.2, bl.2, sc.2 et.4 ap.1 Târgu Jiu, Gorj.

SC CHIRURGIA MÂINII SRL, numit în continuare “site-ul” vă oferă accesul la site-ul și utilizarea site-ului https://drmitrulescu.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții (“termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastră sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții.

Serviciile Dr. Mitrulescu pot fi cumpărate online, urmând 3 pași:

A) Selectați data și ora pentru programarea consultației medicale.

B) Introduceți datele dumneavoastră personale.

Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corecta și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți. Aveți grijă să completați formularul corect și să indicați persoanele la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de email este foarte importantă, deoarece informatile legate de comandă și serviciile comandate vor fi transmise via email. O adresă de email incorectă încetinește întregul proces de comandă a serviciului. Mai mult de atât, Dr. Mitrulescu nu va putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dumneavoastră.

C) Alegeți metoda dorită de plată, confirmați acceptul față de termeni și condiții și trimiteți comanda

Plata prin Credit Card / Debit Card (mobilPay), sau SMS

Dr. Mitrulescu vinde online serviciile sale prin intermediul metodelor de plată online ale www.mobilpay.ro. În acest fel, putem asigura clienților noștri un serviciu sigur și eficient de comandă și plată online.

Dacă ați ales metoda de plată “Card credit/debit”, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electronic și Mastercard/Maestro), este folosit sistemul “3-D Secure”, elaborat de aceste organizații, care asigura tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, în niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumpărături online cu orice card emis sub licență Visa sau MasterCard.

Daca tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi, de asemenea, prin email.

Metoda de livrare a serviciilor

Serviciile oferite pe site sunt digitale și vor fi furnizate prin intermediul tehnologiei. Din acest motiv nu există costuri de livrare pentru serviciile de consultanță medicală online.

După achiziționarea serviciului de consultanță medicală, clientul va primi emailul de confirmare a programării și instrucțiuni privind modalitatea prin care se va desfășura această consultanță.

Metoda utilizată pentru furnizarea serviciului este Whatsapp video, pentru a permite o interacțiune cât mai simplă și acurată între pacient și furnizorul servicului, Dr. Mitrulescu. Astfel Dr. Mitrulescu poate cere clientului să efectueze anumite mișcări voluntare, poate cere acestuia să indice cu precizie punctele de durere și miscările care provoacă durerea.

Durata consultanței este de 20 de minute.

Politica de securitate

Serviciile de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul metodelor de plată online oferite de mobilPay. Riscurile asociate unei plăți online sunt:

1.) Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. Dr. Mitrulescu și mobilPay garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți “Politica de confidențialitate mobilPay” și “Politica de confidențialitate Dr. Mitrulescu.” pentru mai multe informații despre subiect.

2.) Datele dumneavoastră, în cazul plăților prin card bancar, număr de card, data expirării, etc. să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de către mobilPay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay, acestea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem după introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți “Verified by Visa” și “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.

Înregistrarea dumneavoastră ca și client

Pentru a putea cumpăra mai comod de pe drmitrulescu.ro, vă recomandam să înregistrați cu un cont pe website-ul nostru. În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în documente, și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.

În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă.

Înregistrarea ca și client, parola și comportamentul ca utilizator:

Prin înregistrarea ca și client, veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de email) și o parolă. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Puteți să utilizați site-ul nostru doar dacă sunteți de acord cu acești “termeni și condiții”. Dumneavoastră sunteți responsabil pentru menținerea caracterului secret al parolelor dumneavoastră, informațiilor privind autentificarea și contul. Veți fi tras la răspundere financiar pentru toate utilizările site-ului nostru de oricine care utilizează parola dumneavoastră și informațiile dumneavoastră de autentificare. Sunteți de acord să fiți pe deplin responsabili pentru orice comenzi și plăți făcute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. Dr. Mitrulescu poate folosi în scopuri publicitare și nu doar orice comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

De asemenea, declarați și garantați că toate informațiile furnizate de dumneavoastră sunt adevărate și exacte.

Puteți utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plăti sau viziona serviciile noastre. Nu puteți utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comandă sau plată ilegală, frauduloasă sau speculativă; pentru a afișa sau transmite vreun material ilegal, amenințător, calomniator, defăimător, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune, care ar putea da naștere la o răspundere civilă, sau care ar putea încălca în alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acești termeni.

Noi putem, în orice moment și fără preaviz sau răspundere, înceta sau restricționa accesul dumneavoastră la toate componentele sau oricare componentă a site-ului nostru. Accesul dumneavoastră la site-ul nostru s-ar putea să nu fie neîntrerupt sau disponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori apărute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorilor apărute, sau lipsa virușilor ori a altor comportamente dăunătoare pe site-ul nostru sau pe serverele care îl fac disponibil. Nu aveți dreptul să utilizați niciun dispozitiv, software sau rutina, care intervine sau încearcă să intervină în operarea normală a site-ului nostru și nici să luați vreo măsură care impune o încărcare nerezonabilă pe echipamentul nostru informatic.

Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conținutului https://drmitrulescu.ro, afectarea performanțelor lui se consideră tentativă de fraudare.

Limitarea răspunderii

Noi nu vom fi, și colaboratorii noștri nu vor fi responsabili sau răspunzători pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, (II) orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare, revânzare sau plată), sau (III) executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părti sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Protecția datelor personale

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege, conform notificării cu numărul 0005354 A.N.S.P.D.C.P. din data 09/03/2017.

Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc că datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către Dr. Mitrulescu.

Dr. Mitrulescu garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisă prin email la adresa catalin@drmitrulescu.ro.

La adresa de mail catalin@drmitrulescu.ro, utilizatorul poate solicita informaţîi detaliate privind datele preluate, stocate şi procesate de către Dr. Mitrulescu, poate solicita, în mod gratuit, modificarea sau rectificarea acestora, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor preluate, stocate şi procesate de către Dr. Mitrulescu. Acest drept al utilizatorului este permanent şi poate fi exercitat oricând printr-o cerere adresată Dr. Mitrulescu la adresa de mail catalin@drmitrulescu.ro

În situația în care utilizatorul se consideră prejudiciat din cauza preluării, stocării sau procesării datelor sale personale de către Dr. Mitrulescu sau este nemulţumit de modalitatea în care Dr. Mitrulescu a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa instanţei, conform dispoziţiilor legale în materie.

Informații privitoare la returnare/renunțarea la serviciu

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris, prin email, pe vânzător că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea serviciului.

În cazul în care doriți să renunțați la serviciu, solicitați returnarea sumei achitate prin un apel telephonic la numărul 0700 000 000 sau prin completarea formularului returnare marfă de pe site-ul Dr. Mitrulescu.

Contravaloarea serviciului neutilizat se va plăti de către Dr. Mitrulescu prin virament bancar, la contul indicat de client în cel mult 14 zile de la data la care sa primit returul.

Dr. Mitrulescu se ocupă de calitatea serviciilor. Astfel, dumneavoastră ca și client aveți garanția că serviciile comandate la Dr. Mitrulescu sunt mereu satisfăcătoare. În cazul în care există o excepție, ne asumăm răspunderea și vă returnăm suma de bani achitată.

Legislația românească în vigoare prevede: “consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Pentru sugestii și reclamațîi, vă rugăm să ne scrieți pe adresa catalin@drmitrulescu.ro.

Drepturi de autor

Noi, împreună cu furnizorii noștri de servicii și produse (“furnizorii”), deținem și avem drepturile de autor asupra site-ului nostru și tuturor conținuturilor acestuia. Nu veți copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afișa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din conținutul, datele, informațiile sau materialele găsite pe site-ul nostru decât în urma obținerii acordului scris al reprezentantului societățîi noastre sau doar în scop necomercial.

Denumirile serviciilor, Imaginile, modalitatea de prezentare, mărcile comerciale, logo-urile și mărcile de serviciu afișate pe site-ul nostru (“mărcile”) sunt propietate intelectuală ale Dr. Mitrulescu și înregistrate ca fiind ale noastre și ale furnizorilor noștri.

Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și accesul pe site-ul nostru nu vă acorda nicio licență sau drept de a utiliza oricare din denumiri, imagini, mărci. Nu veți utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Întregul software, aplicațiile, și modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastră sau a partenerilor noștri, de la care am obținut licențe. Nu puteți reproduce, deconstrui (reverse engineering), crea lucrări derivate, dezasambla sau decompila, vinde, închiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Pentru raportarea încălcării drepturilor, de autor vă rugăm să ne scrieți pe adresa de email: catalin@drmitrulescu.ro.

Prevederi tranzitorii și finale

Nu puteți cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligațiile dumneavoastră din acești termeni și condiții. Noi putem modifica acești termeni în orice moment. Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare a acestor termeni, va fi supusă termenilor în vigoare la momentul utilizării de către dumneavoastră. Va trebui să revedeți acești termeni periodic. Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare, va însemna acceptarea de către dumneavoastră a termenilor modificați. Cu excepția celor descrise în propozițiile precedente, dumneavoastră și noi putem să modificăm acești termeni numai într-un document scris semnat sau acceptat în alt mod de dumneavoastră și de noi. Dacă noi nu acționăm în legătură cu încălcarea de către dumneavoastră sau de către altcineva cu orice ocazie, nu înseamnă că renunțăm la dreptul nostru de a acționa în legătură cu încălcări viitoare sau similare. Dacă o instanță constată că vreo prevedere din acești termeni este neexecutabilă sau invalidă, acea prevedere va fi aplicată în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar ceilalți termeni vor rămâne în vigoare și executabili.

Acești termeni, împreună cu acele articole care au devenit parte din acești termeni prin referire, alcătuiesc întreaga înțelegere dintre noi și dumneavoastră în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru, și înlocuiește orice înțelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru.

Acești termeni și condiții, precum și respectarea de către dumneavoastră și de către noi a acestora sunt guvernate de legislația românească. Dacă înaintați vreo acțiune în instanță legată de utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru, a produselor și serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteți de acord să înaintați această acțiune numai în instanțele judecătorești de pe teritoriul României și numai după notificarea, în scris, a SC CHIRURGIA MÂINII SRL. În oricare astfel de acțiune sau orice acțiune pe care noi o putem iniția, partea care are câștig de cauză vă avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecată suportate în legătură cu acțiunea, inclusiv dar fără a se limita la costuri, atât impozabile cât și neimpozabile. O versiune tipărită a acestui acord și a oricărei notificări date în forma electleiică vă fi admisibilă în procedura judiciară pe baza acestor termeni sau legată de acești termeni în aceeași măsură și supusă acelorași condiții că alte documente comerciale și consemnări generate inițial și păstrate în forma tiparită.

Dacă dețineți un cont sau ați comandat pe https://drmitrulescu.ro, înseamnă că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus, așadar, vă asumați răspunderea pentru orice nerespectare a acestora.

Promoții

Dr. Mitrulescu organizează frecvent diferite Promoții, care sunt anunțate pe site și/sau pe facebook și/sau pe alte canale. Promoțiile Dr. Mitrulescu nu se cumulează și își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și încetează în momentul inactivării lor de pe site.